פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 החלום של דני קליין

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
fego7 נשלח - 09/09/2010 : 19:48:27

הקמת קבוצת ניהול שתאגד את כל הקבוצות האדומות בי-ם

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/154/623.html

אינשללה
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קלי נשלח - 14/09/2010 : 20:12:54
בלאש-אם יורשה לי להתערב ולחדד משהו.
לעתים אנחנו נדהמים בפורום צ'ה, מאוהדים של הכדורסל שיודעים לאמר ללא בושה שאין יריבות עם בית"ר, ולמחוק היסטוריה שלמה של יריבות, רק בגלל שלצערנו מזה שנים אנחנו לא באותן ליגות. אל תעשה את זה מהכיוון השני.נכון הפועל ת"א זה לא בית"ר י-ם ,אבל להתעלם מהיריבות המרה אפילו עקובה מדם(יעיד כל אוהד ותיק) שבהיסטוריה של שתי קבוצות הכדורסל האלו ,זה מעצבן לא פחות.
את זה לא ישכיח גם מאבק מסוים שאתה מזדהה אתו.
להבדיל,בימים אלו מתחולל מאבק ראשוני ,מפלג ומפתיע בצד הצהוב כנגד הקהל של הלה פמיליה.אני לא מניח שזה גורם למי מאיתנו רגש הזדהות ושותפות אתם.
קובקוב נשלח - 14/09/2010 : 19:55:38
קצת בלבלת אותי עם ההתנסחות הפאסיבית-אגרסיבית הזו. אני רגיש לאוהדי הפועל ירושלים, ואתה? רגיש לעניינים של קבוצות אחרות. מה שנתפס כלגיטימי בעיני אוהדי הפועל ת"א הנורמלים, וכהמשך ישיר ליריבות מרה של 20 שנה, אתה ואחרים מוצאים כהזדמנות לניגוח אוהדי הפועל ירושלים וקטמון. וואלה יופי. אני, אם תשים לב, כבר לא מגיב לכל הרעל שנשפך פה על קבוצת הסל - ומסעיר אותך פחות מקריאות על האולם המעופש ההוא- ובעיקר פוגע בקבוצת הכדורגל שלי. אבל שכל מיני אוהדי ת"א יקראו לנו אוהדי בית"ר אחרי שיצגנו בכבוד את הפועל וגם את קטמון מול הפועל מת"א זה כבר הגבול שלי. אני פשוט נוטה יותר ויותר להאמין שחלק נכבד מ"המבקרים"- נגיד כאלה שלא היו 8 שנים במשחק אבל החליטו להגיע למשחק יום אחרי שקראו לה בית"ר ירושלים, לא ברור אם בתור אוהדי בית"ר או בתור אוהדי הפועל ת"א, או כאלה שלא מבינים למה ת"א עולה באש- מעולם לא היו אוהדים של הפועל. ואתה, אם אתה לא מסוגל לכבד את היריבויות של קבוצת הסל אל תצפה מאוהדים של הכדורסל נטו לכבד את היריבויות של קבוצת הרגל -שזה הרי הבסיס ל 90% מהביקורת שלך עליהם. ובגלל שאני יודע שאנחנו חושבים אותו דבר בנושא חבל שכרגיל אתה רואה רק צד אחד של התמונה.

או בקיצור, יש עמותת אוהדי ביתר שצריך לתמוך בה עכשיו, בוא נתעסק בדברים החשובים באמת.
סדרי עדיפויות

וגם, בכל זאת, בלאש ביקו
amos נשלח - 14/09/2010 : 15:45:24
אוסישקין חנייה זה שיר מרגש ונוגע ללב הנוגע בנימי נפשו של כל אדם ויהודי
בלאש ביקו נשלח - 14/09/2010 : 15:40:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

אני מעריך את המאבק על אוסישקין, אבל מה לעשות קודם כל אוהד הפועל ירושלים בניגוד לכל מיני זיקיות עם רגישות מפותחת לעניינים של קבוצות אחרות, במיוחד אחרי אירועים כאלה והשנאה אלינו בכלל נראה מוזר היחס אליהם , אולי הנאמנות שלך היא לא לקבוצה שאתה מגדיר את עצמך אוהד שלה אלא לדברים נעלים יותר, יכול להיות.
אותי מגעילים אוהדי הפועל שהם שרמוטות של הפועל ת"א.
וגם, חשוב להוסיף, לא לשכוח לפמפם תחת כל עץ רענן כמה אתם יפים, טובים וסולדים מאלימות אחרי שאתם מנקים את הזרע של הקהל התלאביבי האלים מהשפתיים.
אוי אוי אוי צחקו על אוסישקין (מה זה המקדש לעומת הפיגוע בסבארו?! ), פגעו להם בכבוד! במצב כזה כנראה אלימות היא רק טיפה יותר מגעילה. החברה הצעירים שלנו הזמינו אלימות עם החוסר רגישות שלהם ליריבה מרה שלנו כמו אוהדים שמקללים את בית"ר ומקבלים מכות. מזלם לפחות שאוהדי ת"א נקבות.

הכל בסדר. יאללה הפועל

הבנת הנקרא היא לא הצד החזק שלך לאחרונה, נטיה דרמטית דווקא כן. אף אחד לא מלקק לאוהדי הפועל תל אביב, שאכן - כפי שאמרתי - היו הצד הבעייתי והמגעיל יותר. מה בין זה ובין ביקורת על פימפום הקריאות הדוחות הללו? רק הרגישות המוגזמת שלך.
לאסלו צה נשלח - 14/09/2010 : 00:46:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

אני מעריך את המאבק על אוסישקין, אבל מה לעשות קודם כל אוהד הפועל ירושלים בניגוד לכל מיני זיקיות עם רגישות מפותחת לעניינים של קבוצות אחרות, במיוחד אחרי אירועים כאלה והשנאה אלינו בכלל נראה מוזר היחס אליהם , אולי הנאמנות שלך היא לא לקבוצה שאתה מגדיר את עצמך אוהד שלה אלא לדברים נעלים יותר, יכול להיות.
וגם, חשוב להוסיף, לא לשכוח לפמפם תחת כל עץ רענן כמה אתם יפים, טובים וסולדים מאלימות אחרי שאתם מנקים את הזרע של הקהל התלאביבי האלים מהשפתיים.
אוי אוי אוי צחקו על אוסישקין (מה זה המקדש לעומת הפיגוע בסבארו?! ), פגעו להם בכבוד! במצב כזה כנראה אלימות היא רק טיפה יותר מגעילה. החברה הצעירים שלנו הזמינו אלימות עם החוסר רגישות שלהם ליריבה מרה שלנו כמו אוהדים שמקללים את בית"ר ומקבלים מכות. מזלם לפחות שאוהדי ת"א נקבות.

הכל בסדר. יאללה הפועל

קובקוב
דרעי נשלח - 13/09/2010 : 20:53:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אישית מגעיל אותי גם המשתמש לאסלו צה.

באלאש באלאש באלאש ביקו!
קובקוב נשלח - 13/09/2010 : 19:12:46

הכל בסדר. יאללה הפועל
בלאש ביקו נשלח - 13/09/2010 : 18:24:07
הכל סבבה. אותי מגעילים שירים על אוסישקין, ואישית מגעיל אותי גם המשתמש לאסלו צה שלא מפסיק לפמפם את זה.אני מעריך את המאבק על אוסישקין ואת הדבקות בו, ומרגיש שותפות עם מאבקי אוהדים מהסוג הזה. זה בלי קשר לעובדה שאוהדי הפועל תל אביב היו כנראה אפילו יותר מגעילים.
קלי נשלח - 13/09/2010 : 17:36:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

נתראה בעמוד 6

סליחה -באיזה זכות חזרת בעמוד 2?

ולעצם הדיון.בתור מי שהתרחק ממלחה מהסיבות הידועות הייתי קרוב בדעותי למבקרים אבל בזמן האחרון התחושה היא שאצל חלק כבר הניגוח של אוהדי הכדורסל הוא רק לשם ניגוח.בלי שום אבחנה.

מה הבעיה למשל לשיר נגד יריבות מרות של הפועל סל (עוד מימי עדי גורדון) כמו מכבי ת"א וכן גם הפועל ת"א ממש לא ברור.
משה גרטל לעולם נשלח - 13/09/2010 : 17:00:43
אני לא קשור לענף, ובכל זאת נראה לי מעט צבוע ואף מתחסד שאוהדי הפועל ת"א שרים כל מיני- שיפול עליכם הכותל/שתיפול עליכם קטיושה, למה לא הייתם בסבארו, שימו את ירושלים בירדן, שירים על הביצה של דורון שפר ועוד פנינים ואז להשתגע ולהתחרפן מזה שאוהדים של קבוצות אחרות מעיזים לשיר על אוסישקין (וכמובן לקרוא להם סמרטוטים על כך).
לאסלו צה נשלח - 13/09/2010 : 16:52:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

"אוסישקין חניה" זה לגיטימי כמו "שיפול עליכם הכותל", לפתוח אבוקה זה גם לגיטימי וצריך לעשות לזה לגילזציה.
מה שיפה בקהל של הפועל ת"א זה שאפשר לקלל אותם כמו שהם מקללים אותך בלי שאף מכביסט מתחסד יאשים אותך בהסתה לרצח, שזה בדיוק מה שאתה עושה עכשיו עם ההשוואות לבית"ר.
ומי שחרג מהגבול הזה וניסה ליזום אלימות פיזית היו קומץ מהחברים שלך מת"א שאותם כנראה הלכת לעודד אתמול. אם תקרא בפורום שלהם תראה שאפילו האוהדים שלהם חושבים שהם התנהגו כמו אוהדי בית"ר.

אבל הכי אני אוהב שאומרים לנו מצד אחד לירוק על ברק יצחקי ומצד שני לשמור על התנהגות נאותה שהולמת אוהד הפועל. לא משנה מה ואיך, העיקר שיהיה איך להוציא את הרעל על אוהדי הכדורסל.

קיצור, אל תבואו ואל תעשו טובות.

כל מילה בסלע. סוף סוף יש מישהו שמדבר לעניין פה.
אנחנו לא יזמנו שום מכות ושום כלום. סתם חבורה של אפסים בני 25 שמנסים להרביץ לילדים בני 15. העיקר שאנחנו נשב ונספוג קללות ומכות, על הזין שלי. שלא נדבר על אחד הבבונים האלה שניסה לזרוק מוט ברזל על הקהל שלנו. ממש התנהגות למופת.
avitemkin נשלח - 13/09/2010 : 16:10:18
מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להתרגש מכדורסל? למה לא ג'ולות? רקמה? בדמינגטון?
יותם אלקלעי נשלח - 13/09/2010 : 16:04:36
מי אתה ג'ון מדלולה?
איתמר נשלח - 13/09/2010 : 15:07:20
קודם כל אף אחד לא חיפש מכות.

שתדע שחלקנו(לא אני , אני מתעב את החולדות התל אביביות) באו בגישה של אחות לאחוות קבוצות האוהדים. מכשהגענו מחוץ לאולם ושרנו יאללה הפועל ירושלים וכאלה מספר אוהדים(חברי אולטראס וכאלה למיניהם) בגילאי 30 בערך התחילו לדחוף אוהדים שלנו בני 15 ומטה. דבר שגרם לתגרה קטנה שבא שני הצדדים החליפו מהלומות.

"אני מקטמון" היה אתמול, וכמו כן במהלך העונה הקודמת אחד השירים הכי תופסים ומקפיצים ולשמוע את הקהל צועק יחד "השנאה למנורה " עושה לי טוב מחדש. אז תפסיק לקרוא לנו בית"ר.

הקהל התל אביבי שר אתמול על בית"ר רק כי הם חשבו שזה ייעצבן אותנו וחשבו שאנחנו כולנו פוקדי היציע המזרחי. ברגע שהסברנו להם שאנחנו שונאים את בית"ר בדיוק כמוהם ואפילו יותר הם עברו להתרכז בשירת "שייפול עליכם הכותל" ו"שימו את ירושלים בירדן"-דבר שגרר שירה על אוסישקין מצידנו. שאם כמה שאני מכבד את תרבות קבוצות האוהדים ואת זה שהרסו להם את הבית, אם היו בונים להם מראש אולם חדש לא היה איכפת להם. אוסישקין היה אולם ברמה גרועה+

ובאמת אין כל רע בלשיר תל אביב עולה באש בזמן שהאבוקה בוערת ומציפה את האולם באותו ריח חריף שמזכיר לך כל פעם את הימים בהם אבוקות היו דבר יותר שגרתי לפני תקרית החזיז במלחה שגררה עונשים חמורים על פירוטכניקה.
ניתן ללמוד מההתאחדות הבלגית-לגליזציה עכשיו!

ודבר אחרון, זה שיר שלנו. אוהדי בית"R הם אלו שהעתיקו

תפסיקו ללקק לאוהדים הדוחים האלה מתל אביב.
קובקוב נשלח - 13/09/2010 : 14:37:57
זה שיר של הפועל יוגי

הפועל ירושלים

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07