| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| גון מדלולה |
נשלח - 06/09/2010 : 19:34:29 נצחון 1-0 בדרבי!
משחק לא רע, מחצית ראשונה טובה מאד השניה, כרגיל, פחות טובה.איתמר שיחק מחצית והיה הבולט במגרש. חוץ מזה ההגנה נראתה קצת יותר טוב אבל עדיין יש חורים ודפיקות לב שי וגולה שיחקו בערך חצי שעה והיו נהדרים.
ההרכב: ניצן, מאהר, מוטי, יבגני, ניסים, חזי, ציון, עוז, וורנר, איתמר, כפיר
המשחק נערך לעיני קומץ אוהדים נלהב שהתרגש מאד לראות נצחון בדרבי. |
| 6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| Victor Paco |
נשלח - 07/09/2010 : 12:40:17 אני דווקא מסכים עם ההונגרי והישראלית ואם כבר מקיימים משחקים נגדם, כי את האילוצים קטונתי מלדעת כרגע, צריך, כדברי המגן השמאלי, להצניע את העניין כמה שיותר. לכן טוב שלא מודיעים על זה באתר וכאלה. הודעות ברדיו אזוטרי שאף אחד לא באמת מקשיב לו, זה פחות מטריד. |
| שומר החומות |
נשלח - 07/09/2010 : 12:15:57 פרובוקציה א: אבל אם לא תשחק נגדם איך תדע איזה שחקנים יהיה כדאי לך לקחת מהם בשנים הקרובות? פרובוקציה ב: האם השחקנים של הנוער שלהם מייצגים את המועדון כמו שמייצגים אותו הבוגרים? או להבדיל, כמו שמייצגים אותו האוהדים? ואם כן, האם גם אסור יהיה לקבוצת הנוער שלנו לשחק נגד הנוער שלהם? ולילדים?
פרובוקציה ג: אם יש נער אחד שמשחק שם בגלל שלא היתה לו אלטרנטיבה לגדול בה בעשר השנים האחרונות הודות לחורבן שהמיטו על מחלקות הנוער ויטו וסאסי, האם הוא אשם במצבו ועלינו להחרים אותו?
אני לא אומר שאני בעד, אני שואל את השאלות האלה שהן ללא ספק מרגיזות כדי להבין את הגבול שבו מפסיקים להיות טהרנים ורומנטיקנים ומתחילים להיות ריאליים מצד אחד, ומצד שני לא עושים יותר נזק מתועלת בגלל השנאה האיומה לחלאות האלה. אולי כדאי לי לפתוח עוד יוזר בשביל שאלות כאלה? |
| בלאש ביקו |
נשלח - 07/09/2010 : 07:51:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
אסור לשחק משחקים כאלה. זה לא נותן דבר. רק מציג את הפועל ירושלים באור הכי מגוחך שיש. לוותר על משחקי אימון מול היריבה העירונית!
מסכים לחלוטין. |
| אתי שוסטר |
נשלח - 07/09/2010 : 01:16:35 אסור לשחק משחקים כאלה. זה לא נותן דבר. רק מציג את הפועל ירושלים באור הכי מגוחך שיש. לוותר על משחקי אימון מול היריבה העירונית! |
| יוגי |
נשלח - 07/09/2010 : 01:00:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי אוריה
למה מועד המשחק לא פורסם באתר?
מפני שצריך להעלים את המשחקים הללו. אסור לעשות פרסום רשמי למשחק כזה. |
| אוריה |
נשלח - 06/09/2010 : 20:07:19 למה מועד המשחק לא פורסם באתר? |
|
|