| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| עדו האדום |
נשלח - 03/09/2010 : 14:24:28 שמעתי היום את התוכנית ספורט של שישי בצהריים והייתה ממש התעלמות מאיתנו. דיברו שם על הכל כולל ההפסד של הסאדרים למכבי יבנה במשחק אימון אבל לא מצאו לנכון להזכיר את השם קטמון במשך שעתיים. לא הזכירו את המשחק מול קביליו, לא הזכירו את נושא הברורות של שי אהרון. פשוט כלום. אסף אפל הגיש את התוכנית ולדעתי הוא האחראי העיקרי להתעלמות הזאת וליחס האוהד לסאדרים. אפשר להגיב על היחס השלישי של הרדיו כלפינו בכל מיני דרכים; אפשר לא לשתף פעולה איתו יותר. אפשר להציף אותם בתלונות. רעיונות ? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אריה |
נשלח - 07/09/2010 : 18:07:29 אסכם ואומר שבן זקן הצליח לקחת תחנת רדיו עילגת והפך אותה לכל כך גרועה שרק על זה מגיע לו פרס ישראל. |
| avitemkin |
נשלח - 07/09/2010 : 00:10:21 קריאה חטופה של הת'רד הזה שכנעה אותי שאם הפגרה המפגרת לא תסתיים מהר אני אשאר אוהד יחיד ביציע כי כולכם תהיו מאושפזים בבתי חולים פסיכיאטריים.לגופו, נדמה לי שהיחידים שמקשיבים לרדיו ירושלים הם אוהדי הפועל קטמון. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 06/09/2010 : 20:16:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
רדיו ירושלים עידכן היום שמתקיים מישחק אימון נגד ביטר ואנחנו מובילים אחת אפס משער של איתמר יחיא. כמה נגמר ?
מי עידכן? |
| עדו האדום |
נשלח - 06/09/2010 : 19:26:46 רדיו ירושלים עידכן היום שמתקיים מישחק אימון נגד ביטר ואנחנו מובילים אחת אפס משער של איתמר יחיא. כמה נגמר ? |
| yarond |
נשלח - 06/09/2010 : 12:41:34 אני מבקש להסב את תשומת לב כולנו שמשחק פתיחת העונה ייערך ביום שלישי הבא בחמש נותרו כ 196 שעות. וזו הזדמנות מצויינת להסית את כל הדיונים בפורום להכנות למשחק להזכירכם בשנה שעברה טסנו בסיבוב הראשון על ידי תל שבע בואו נתחיל להתעסק בעידוד ובהסעות ובחשיבות המשחק
שנה טובה וחג שמח לכולם
ירון
|
| מחאיי |
נשלח - 06/09/2010 : 12:07:48 אפס רייטינג? שיהיה. רדיו מקומי, תקשורת מקומית, זה הלחם והחמאה שלנו. |
| אמיר גולה |
נשלח - 05/09/2010 : 21:28:49 יש לי רק שאלה אחת, מי מקשיב בכלל לרדיו ירושלים? ברור שכל מה שיגידו שם יהיה מטופש ולא ענייני. ככה זה היה תמיד, תחנת רדיו לא רלוונטית. מה אכפת לנו מה אומרים שם? |
| amos |
נשלח - 05/09/2010 : 21:07:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
עמוס, הכשלון כולו שלך. משראית שהטור שלך לא עלה, בין באתר של זמן ירושלים [אין לך דיבור עם העורך הראשי של מקומוני מעריב??] ובין בסריקה, היית צריך להעלות אותו בעצמך.
נכון, הכשלון הוא שלי. פשוט הייתי בקריזה על כך שבתוכנית הספורט של רדיו ירושלים ב23:30 בלילה (כאילו יש 23:30 בבוקר...) לא הזכירו את הסגירה האלכסונית (המושלמת!) של אוהדי קטמון במשחק נגד יפו וזה פגע לי בשיפוט. עם העורך הראשי אין לי דיבור עקב ניגוד אינטרסים (כן, אני יודע שזה משפט קצת תמוה. גם אני לא מבין אותו)
אגב - נניח שסרקתי, איך אני מכניס את התמונה? צריך להעלות אותו לרשת כדי שתהיה לה כתובת באיזה אתר שיתוף תמונות או מה?
בעניין זה אני ממליץ על אחד מספרי המד"ב הגדולים של כל הזמנים "הסורקים חיים לשווא"( Scanners Live In Vain) של קורדוויינר סמית (עכשו אם קלי יעלב מזה אני אשתגעעעע)
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 05/09/2010 : 20:16:17 עמוס, הכשלון כולו שלך. משראית שהטור שלך לא עלה, בין באתר של זמן ירושלים [אין לך דיבור עם העורך הראשי של מקומוני מעריב??] ובין בסריקה, היית צריך להעלות אותו בעצמך. |
| amos |
נשלח - 05/09/2010 : 16:51:17 האם היא אם כל הקונספירציות! האמת היא שחשבתי שכבר פרשת מתפקיד הסורק והשבוע זה כבר היה מישהו אחר... אם זה אתה זה באמת מסביר הכל - אמא שלך ואתה צינזרתם אותי במסגרת משטרת המחשבות. השאלה אמא של מי מי תצנזר אותי השבוע
|
| קובקוב |
נשלח - 05/09/2010 : 16:49:03 זאת ההתייחסות הכי רצינית שאתה מסוגל לה, קלי? אני מתקשה להאמין דורשים הסבר! ואם צריך, שגם האמא תפתח משתמש בפורום, נשמע מה התירוץ שלה למחדל הזה.
|
| קלי |
נשלח - 05/09/2010 : 16:30:11 עכשיו הכל מסתדר.חשיבות עצמית ופרנויה זה מקצוע.לא רק את קטמון רודפים .יש גם משטרת מחשבות שמעלימה טורים חשובים בסריקה.זה שמזה כמה שנים נסרקים רק העיר וידיעות ירושלים כי זה מה שאמא של משטרת המחשבות קונה-זה לא חשוב.מי יודע? אולי גם האמא מעורבת בקונספירציה. |
| amos |
נשלח - 05/09/2010 : 15:47:03 ואללה הערבים האלה מאניאיקים, אללה יוסתור
סלאמה: אני, כשמדברים עלי ברדיו ירושלים, החזה שלי מתנפח, הראש שלי מתמלא גאווה, הקומה שלי מזדקפת, ולזיקפה הכללית מצטרפת חדות חושים והתמצאות ברחבה. מייד אני רץ ומשכנע שלושה-ארבעה אנשים לעשות מנוי. ופותר את בעית שי אהרון (אגב, מעניין שמכל המקומונים שנסרקו כאן בשבוע שעבר השמיטה משטרת המחשבות את המאמר המצוין שלי בזמן ירושלים על שי אהרון!). כזה אני, שונא שמדברים רק על גיל רז ולא עלי
אין לך איזה ליל אל-קאדר הערב שאתה מוצא זמן לזלזל באנשים כמוני? או שאתה (דיק) רומי?
|
| גלעד |
נשלח - 05/09/2010 : 15:17:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
אולי בגלל שאני ערבי, אני לא מבין מה אכפת לכם אם ידברו עליכם או לא בתוכנית רדיו עם אפס רייטינג ומינימום איכות. מה זה בכלל משנה? אם, נניח, ידברו על קטמון ברדיו ירושלים העילג והמטומטם, מה יקרה?
ינחתו מיליוני שקלים בקופה? תיפתר סוגיית שי אהרון? יבנו מגרש בית? משפחת סאסי תעלם? יצטרפו עוד 200 בעלי מניות? מאיפה, לעזאזל, הצורך האובססיבי הזה בהכרה מהתקשורת - ועוד מהזן הנמוך ביותר? אלוהים, כמה זיוני שכל על 3 דקות בתוכנית שאף אחד לא שומע. עצוב.
צודק |
| עדו האדום |
נשלח - 05/09/2010 : 15:05:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
נראה לי עדו שכותרת האשכול צריכה להשתנות מלמה הרדיו מתעלם מאיתנו ,ללמה אתה מתעלם מהתשובות.ענו לך שהיה עדכונים כל השבוע.אז שאלת למה התעלמו מהבוררות ומהמשחק עם יפו?ענו שהיה ראיון נרחב ברביעי עם ליאור שעסק גם בזה.עכשיו אתה שואל למה לא יום שישי?הזכירו את הראיון עם עמרי ואשר שהיה ביום שישי.עכשיו אתה שואל למה לא יום שישי הזה?הסביר עמרי שיחסית יום שישי היה קצר כי עסקו בנבחרת, וחיים ברעם אמר שהוזמן ולא בא. אבל מה זה משנה מה יענו?אתה בקטע מהנה של קיפוח ובית דין לא יעזור
לפעמים אני שואל את עצמי באיזה צד אתם ? שלנו או שלהם ? מה הקטע בלהצדיק רדיו שבאופן מגמתי נותן במה נרחבת להפועל סאדר (יש ויכוח על זה?) ומתעלם מאיתנו לא מעט ? כל התשובות שקיבלנו לא משנות את התמונה כהוא זה. אבל הנה התשובות לטענות שכנגד: הראיון הדי קצר עם עמרי ואשר נערך אחרי דיון ארוך עם גיל רז ועמוס סאסי ואם אני לא טועה גם עם לופא קדוש. הפרופורציות היו כרגיל לטובת הסאדרים באופן בולט. לגבי שישי האחרון - מה הקשר בין זה שחיים הוזמן ולא הגיע לבין ההתעלמות מאיתנו ? מה הקשר בין סיקור הנבחרת לבין זה שלא הוזכרנו בכלל ? לא ראיתי שהיתה להם בעיית זמן כאשר הם דנו בהרחבה במשחק האימון הסופר מעניין של מכבי יבנה עם הסאדרים ועל ההתקרבות במשא ומתן עם אופיר עזו. השאלה המרכזית היא האם מגיע לנו לפחות סיקור שווה לסאדרים או לא ? |